Emmaus Church Ministries

Mission
EMMAUS – Biserica care te cheama sa privesti dincolo de aparente….
Intr-o lume confuza, cu valori si prioritati rasturnate, Biserica EMMAUS te cheama sa privesti dincolo de ceea ce se vede. Sa vezi o RELATIE, nu o RELIGIE…. Sa-L vezi pe Isus, sa-L cunosti pe Isus, sa traiesti cu Isus, sa-L slujesti pe Isus.Fiind o biserica focalizata pe Imparatia lui Dumnezeu, parte esentiala din viziunea si misiunea Bisericii Emmaus este REPRODUCEREA spirituala. Aceasta inseamna plantarea de noi biserici cu caracter romanesc si focalizate pe Est Europeni. Intentia este ca aceste biserici noi sa formeze o ‘ retea de biserici’ (network of churches) care impartasesc aceiasi viziune si valori dar care se vor forma si dezvolta avand o identitate si caracter distinct.

Mai jos este lista oraselor unde intentionam sa pornim biserici noi sau sa ajutam grupuri de crendiciosi ce au pe inima plantarea unei biserici. Ordinea este aleatorie si lista nu este exhaustiva. Ramanem Dependenti de calauzirea Duhului Sfant in ce priveste alegerea acestor orase. De asemenea, conectarea cu persoane sau grupuri de credinciosi din anumite zone este esentiala in facilitarea plantarii unei biserici intr-un anumit oras.
Daca sunt credinciosi evanghelici in aceste orase care au pe inima o asemenea initiativa, va rugam luati legatura cu noi.

COVENTRY
STAFFORD
NOTTINGHAM
LIVERPOOL
MANCHESTER
NEWCASTLE UPON TYNE
OXFORD
NORTHAMPTON
BOSTON
CARDIFF
CANTERBURY
SOUTHAMPTON

ADDITIONAL CONTACT DETAILS
emmauschurchbirmingham@gmail.com
MORE INFO
About
Emmaus church calls you to see beyond what can be seen, in a confused world, with upside down values and priorities: to see a relationship, not a religion. To see Jesus, to know Jesus, to live with Jesus, to serve Jesus.
Products
Media and Web Design © Copyright to Mezei Design
Photography © Copyright to Dinu&Estera Bucur
Videography © Copyright to Dinu Bucur