Incendiu la o Biserica penticostala in centrul cartierului Tottenham, Londra

  

    

UPDATE 11:30   23/11/2015 Tocmai i-am contactat pe fratii noștrii de la Biserica Penticostala CAC Kingswell si mi-au declarat ca a fost o cauza interna: o priza stricata care a produs acest incendiu. Câteva persoane se aflau in clădire si nu bănuiesc ca ar fi cauza unui atentat. Rămânem însă vigilenți pentru ca comunitatea de creștini din Londra este expusă la prigoniri.

18:00    22/11/2015

Pentru fratii si surorile unei biserici penticostale de pe Tottenham High Road, ziua de duminica nu a fost una obisnuita. Acestia au fost anuntati ca Serviciul divin din aceasta duminica nu va mai avea loc. Aseara la ora 9:30pm, s-a anuntat ca cladirea Bisericii Penticostale este in flacari. In cateva minute 10 masini de pompieri au aparut si au stins focul. Aseara, am trecut si eu pe acolo, la scurt dupa aceea si am observat ca a avut loc in incendiu. 

  
Cac Kingswell  in Tottenham is a Pentecostal Church attended by African British community. 

Biserica Apostolica din Tottenham este frecventata de comunitatea de Africani Britanici din Londra. Acest Cartier este unul problematic deoarece in trecut au avut loc miscari rasiste la adresa africanilor ce s-au stabilit in zona cu ani in urma.

Politia inca nu s-a pronuntat in a asupra cauzelor care au stat la bazele incendiului si aici intervine opinia mea care este intarita cu dovezi ca aceasta Biserica a fost target ul unei grupari islamiste care sa intimideze comunitatea de crestini din cel mai cosmopolit Cartier al Londrei: Tottenham. Haideti sa ne rugam pentru crestinii din Londra care se gasesc si amenintati de musulmanii fanatici. Ramaneti cu noi pentru a afla mai multe.
Liviu Maxim

Surse: Evening Standard 

ITV

2 răspunsuri la „Incendiu la o Biserica penticostala in centrul cartierului Tottenham, Londra”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s