Ce seamănă omul aceea va si secera – Alin Lolos

Sa ascultam ultima predica a fratelui Alin Lolos referitoare si la incendiul de la clubul Colectiv din Bucuresti. Vom afla dacă si de ce Dumnezeu omoară oameni!

Reamintesc ca aceasta a fost cea mai mare tragedie printre tinerii romanii dupa morții de la revoluția din 1989. Si atunci, cand au murit câteva mii, si acum cei morți sunt rezultatul sistemelor de conducere ateiste. Foarte putini dintre cei intre 18-35 mai trec pragul unei biserici, fie ea si ortodoxa. Dupa cum a declarat o reporteră a B1TV , patronii clubului Colectiv erau conștienți de pericolul la care se expun adunând 400 de tineri intr-un loc care putea găzdui mult mai putini clienți. Patronii, care au abuzat de dreptul lor de a oferi distracție tinerilor au încălcat toate regulile organizării unei serate adecvate unui club din capitala. 

  

Si eu am  o colega in Bucuresti care mi-a dat unfriend pe Facebook dupa 4 ani de liceu impreuna pentru ca i-am atras atenția sa nu se mai închine lui Mamona si sa nu mai sărbătorească Halloween. Prietenii ei din Bucurestiau murit si ei in incendiul de la colectiv si ea a declarat ca e normal “sa fie alături de fratii si surorile sale “. Așadar si diavolul are ucenici. Si ei se organizează in comunități care aduc slava lui Mamona si nu lui Dumnezeu. 

  Înaintea concertului cu trupa arădeană, Cu câteva saptamâni inainte au concertat acolo niște sataniști din Norvegia. Dumnezeu vrea sa vorbească poporului roman prin acest necaz; un popor care se declara 99% creștini, sa si întoarcă privirile spre Creatorul. Haideți sa ne rugam pentru tinerii romani de acasă si din diaspora!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s