RadioTV Isus pentru toti inaugureaza o noua emisiune: „Pe urmele credintei”

logo

Incepand cu 1 septembrie 2015 RadioTV Isus pentru toti inaugureaza o noua emisiune: „Pe urmele credintei”.De-alungul istoriei ucenicii Domnului Isus au fost prigoniti. Pe vremea lui Nero s-a iscat o prigoana agresiva impotriva ucenicilor care insa nu i-a impiedecat pe asa numitii”crestini” sa-si pastreze vie imaginea si credinta lor in Domnul Isus si viata Lui traita impecabil pe pamant in primul secol al erei noastre. In secolul al XX-lea basarabenii, vorbitori de limba romana, care au crezut in calea pocaintei au fost prigoniti de catre Uniunea Sovietica Socialista Ruseasca.

Urmariti azi primul episod al noii emisiuni: „Pe urmele credintei” in care se vor perinda marturii interesante din viata de credinta adevarata.

Sa nu uitam sa ne rugam pentru cei cuprinsi in  prigoana recenta a mileniului 3. In statele africane, asiatice si de altfel pretutindeni unde noi persoane se convertesc la Isus Hristos, ei sunt prigoniti pana la moarte de adeptii unor alte  religii: musulmani, hindusi, budisti, atei, agnostici si religii chinezesti. 

 1. Numarul adeptilor fiecaror religii in mileniul al III-lea:(The Largest main World Religions in order are:)
  • Christianity: 2.1 billion.
  • Islam: 1.3 billion.
  • Hinduism: 900 million.
  • Buddhism: 376 million.
  • Sikhism: 23 million.
  • Judaism: 14 million.

Domnul Isus ne spune ca nu orisicine spune „Doamne, Doamne” va intra in Imparatia Cerurilor ci numai cel ce face voia Tatalui care este in ceruri. Sa fim cu adevarati pocaiti daca dorim sa intram in Imparatia pe care a pregatit-o Dumnezeu celor care il urmeaza indeaproape si fara regret. Sa nu u

fim pacaliti de religiile si crezurile materialiste ale lumii in care traim departandu-ne de Dumnezeul Creator si de singura Cale spre mantuire: Domnul Isus Hristos!

Isus e viu!

Echipa RadioTV Isus pentru toti

isus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s