Misiunea Isus pentru Toti in „Jungla” din Calais!

  
imageLuni, 31 August 2015, echipa Isus Pentru toti s-a deplasat la Calais. Nu, nu este vorba de o excursie comfortabila in afara Marii Britanii, ci evanghelizare la o categorie speciala de oameni: imigrantii din tarile din Orientul Mijlociu.

  
image
 
Tabara este denumita „Jungla” atat de locatari cat si de soferii de tir. Ultimii se simt amenintati si chiar devin „smugglers”( traficanti). Se estimeaza ca 40 de imigranti reusesc in fiecare zi sa calatoreasca fraudulent Spre Marea Britanie.Membrii organizatiei, care s-au deplasat pe cheltuiala proprie in Calais, ne-au rugat sa nu publicam numele.

  
. image
 
Am aflat insa, din spusele lor, ca a fost un „bank holiday” incununat de succes si pecetluit de Cel de Sus.Pe langa cele 10-12 pachete de alimente distribuite, intrucat aceasta a fost prima calatorie misionara in Franta, s-au impartit peste 400 tractate si150 Noi Testamente in franceza. In general refugiatii s-au declarat multumiti si primitori, desi reprezentantii nostrii erau sceptici ca acestia s-ar putea manifesta violent. Misionarii au fost primiti cu ingaduinta si de rezidentii orasului Calais. Un procentaj de 98% dintre ei au acceptat materialele distribuite de misiunea Isus pentru toti. De asemenea ei au declarat ca nu au intampinat cu indiferenta situatia celor aproximativ 2000 de imigranti care impanzesc acum locurile publice din Calais si din port. Unii dintre ei au distribuit alimente celor napastuiti. S-au impartit Noi Testamente si s-a conversat cu ei in limba franceza si engleza, pentru o mai buna intelegere a mesajului Mantuitor al Evangheliei.
Va relatam saptamanele trecute de prima calatorie misionara ce am intreprins-o in Irlanda. Cetatenii Dublinului au primit cu bucurie misionarii nostrii. Un procentaj de 97% dintre ei au primit tractatele si Noile Testamente in limba engleza si alte limbi, distribuite de ei.
Asadar, multumim Domnului de inca un demers incununat cu succes. Daca vreti sa va alaturati organizatiei noastre misionare sau doriti sa sprijiniti doar aceasta lucrare va invitam sa ne contactati pe email redactiei Radio Isus pentru toti / Marea Britanie Evanghelica: contact.radioisuspentrutoti@gmail.com
Misiunea Isus pentru toti
http://www.mareabritanieevanghelica.com
http://www.radioisuspentrutoti.com
http://www.bisericaluihristos.co.uk
 
 
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s