Biserica Betleem Glasgow – NOU!

Incepand cu luna ianuarie 2015 in Glasgow a inceput sa functioneze o biserica penticostala, filiala a Bisericii Betleem din Londra. Toti cei care locuiesc in Scotia si sunt aproape de Glasgow, iubitori de Dumnezeu, pot gasi biserica la adresa Cleland baptist church, thistle street cleland ML1 5UA. Programul este : duminica de la ora 15 iar joi seara rugaciune incepand cu ora 20:30.

Sanctuarul poate gazdui minim 80 de persoane. De asemenea biserica beneficeaza de o incapere secundara unde poate avea loc scoala duminicala si de o a treia sala care este sala de sport si care poate fi folosita de asemenea pentru agape.

SANYO DIGITAL CAMERA

SANYO DIGITAL CAMERA SANYO DIGITAL CAMERA

Datele au fost trimise spre publicare de catre sora Cristina

 

 

8 răspunsuri la „Biserica Betleem Glasgow – NOU!”

 1. SUNT O PERSOANA CRUNT LOVITA IN SOARTA, SI PENTRU ULTIMA DATA APELEZ LA MILA SI BUNATATEA DUMNEAVOASTRA, CARE IZVORASTE DIN BUNUL DUMNEZEU, CARE CERCETEAZA TOATE INIMILE ZDROBITE ACEST BUN DUMNEZEU SA VA CERCETEZE SI PE DOMNIILE DUMNEAVOASTRA CU TOATE BINEFACERILE LUI CERESTI SI PAMANTESTI SI EL CARE LOCUIESTE IN LOCURILE CERESTI SA LOCUIASCA DIN BELSUG IN INIMILE DUMNEAVOASTRA…APELUL MEU CATRE DUMNEAVOASTRA ESTE ASA CUM AM MENTIONAT MAI SUS CA ESTE PENTRU ULTIMA DATA SI VA ROG IN NUMELE DOMNULUI DACA DORITI SA-MI FACETI SI MIE UN AJUTOR FINANCIAR CU CAT VA INDEAMNA BUNUL DUMNEZEU, DEOARECE DE 8/5 ANI SUFAR DE INSUFICIENTA RENALA CRONICA SI DE 3 ORI PE SAPTAMANA FAC DIALIZA. DACA BUNUL DUMNEZEU MI-A FACUT TRECERE INAINTEA DUMNEAVOASTRA SI A PUS IN INIMA DUMNEAVOASTRA UN GAND BUN SA MA AJUTATI, VA ROG IN NUMELE DOMNULUI ISUS HRISTOS SA-MI PUNETI SI MIE AJUTORUL CERUT, IN CONTUL ACESTA;RZBRROBU RO 95 RZBR 0000 0600 1868 9225 RAIFFEISEN BANK TELEFON FIX; 0040/255/555128 SAU TELEFON MOBIL; 0040/746538968 VA MULTUMESC MULT SI DORESC DIN TOT SUFLETUL MEU CA BUNUL DUMNEZEU SA VA UMPLE DIN BELSUG CU TOATE BINECUVINTARILE LUI CERESTI SI PAMANTESTI. AMIN.

  Apreciază

 2. Daca in urma cu 3 ani v-am spus plina de bucurie despre deschiderea bisericii romane Betleem din Glasgow (Cleland), astazi doresc sa va anunt ca biserica si-a mutat locatia la adresa : 2 Cadzow Dr, Cambuslang, Glasgow G72 8ND.
  Toti cei care doriti sa participati la serviciile divine o puteti face in fiecare zi de joi incepand cu ora 20:30 iar duminica incepand cu ora 15:00
  Va asteptam cu drag

  Apreciază

  1. PACE
   Sunt DRAGOS IAR împreună cu soția LIDIA SI micuța noastra EVELYN DORIM să venim după 25 ian.in Glasgow.noi momentan suntem in Dublin Ireland aici nu mai avem locuinta si ne-am pierdut si locurile de muncă…Va rugam daca se poate sa ne ajutati cu o cameră UNDE sa putem locui cu fetița SI sa ne ajutati sa găsim un loc de munca.noi putem fi contactați tel. +353 85 740 3621

   Apreciază

 3. Daca in urma cu 3 ani v-am spus plina de bucurie despre deschiderea bisericii romane Betleem din Glasgow (Cleland), astazi doresc sa va anunt ca biserica si-a mutat locatia la adresa : 2 Cadzow Dr, Cambuslang, Glasgow G72 8ND.
  Toti cei care doriti sa participati la serviciile divine o puteti face in fiecare zi de joi incepand cu ora 20:30 iar duminica incepand cu ora 15:00
  Va asteptam cu drag

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s