Biserica Betleem Glasgow – NOU!

Incepand cu luna ianuarie 2015 in Glasgow a inceput sa functioneze o biserica penticostala, filiala a Bisericii Betleem din Londra. Toti cei care locuiesc in Scotia si sunt aproape de Glasgow, iubitori de Dumnezeu, pot gasi biserica la adresa Cleland baptist church, thistle street cleland ML1 5UA. Programul este : duminica de la ora 15 iar joi seara rugaciune incepand cu ora 20:30.

Sanctuarul poate gazdui minim 80 de persoane. De asemenea biserica beneficeaza de o incapere secundara unde poate avea loc scoala duminicala si de o a treia sala care este sala de sport si care poate fi folosita de asemenea pentru agape.

SANYO DIGITAL CAMERA

SANYO DIGITAL CAMERA SANYO DIGITAL CAMERA

Datele au fost trimise spre publicare de catre sora Cristina

 

 

9 răspunsuri la „Biserica Betleem Glasgow – NOU!”

  1. SUNT O PERSOANA CRUNT LOVITA IN SOARTA, SI PENTRU ULTIMA DATA APELEZ LA MILA SI BUNATATEA DUMNEAVOASTRA, CARE IZVORASTE DIN BUNUL DUMNEZEU, CARE CERCETEAZA TOATE INIMILE ZDROBITE ACEST BUN DUMNEZEU SA VA CERCETEZE SI PE DOMNIILE DUMNEAVOASTRA CU TOATE BINEFACERILE LUI CERESTI SI PAMANTESTI SI EL CARE LOCUIESTE IN LOCURILE CERESTI SA LOCUIASCA DIN BELSUG IN INIMILE DUMNEAVOASTRA…APELUL MEU CATRE DUMNEAVOASTRA ESTE ASA CUM AM MENTIONAT MAI SUS CA ESTE PENTRU ULTIMA DATA SI VA ROG IN NUMELE DOMNULUI DACA DORITI SA-MI FACETI SI MIE UN AJUTOR FINANCIAR CU CAT VA INDEAMNA BUNUL DUMNEZEU, DEOARECE DE 8/5 ANI SUFAR DE INSUFICIENTA RENALA CRONICA SI DE 3 ORI PE SAPTAMANA FAC DIALIZA. DACA BUNUL DUMNEZEU MI-A FACUT TRECERE INAINTEA DUMNEAVOASTRA SI A PUS IN INIMA DUMNEAVOASTRA UN GAND BUN SA MA AJUTATI, VA ROG IN NUMELE DOMNULUI ISUS HRISTOS SA-MI PUNETI SI MIE AJUTORUL CERUT, IN CONTUL ACESTA;RZBRROBU RO 95 RZBR 0000 0600 1868 9225 RAIFFEISEN BANK TELEFON FIX; 0040/255/555128 SAU TELEFON MOBIL; 0040/746538968 VA MULTUMESC MULT SI DORESC DIN TOT SUFLETUL MEU CA BUNUL DUMNEZEU SA VA UMPLE DIN BELSUG CU TOATE BINECUVINTARILE LUI CERESTI SI PAMANTESTI. AMIN.

    Apreciază

  2. Daca in urma cu 3 ani v-am spus plina de bucurie despre deschiderea bisericii romane Betleem din Glasgow (Cleland), astazi doresc sa va anunt ca biserica si-a mutat locatia la adresa : 2 Cadzow Dr, Cambuslang, Glasgow G72 8ND.
    Toti cei care doriti sa participati la serviciile divine o puteti face in fiecare zi de joi incepand cu ora 20:30 iar duminica incepand cu ora 15:00
    Va asteptam cu drag

    Apreciază

    1. PACE
      Sunt DRAGOS IAR împreună cu soția LIDIA SI micuța noastra EVELYN DORIM să venim după 25 ian.in Glasgow.noi momentan suntem in Dublin Ireland aici nu mai avem locuinta si ne-am pierdut si locurile de muncă…Va rugam daca se poate sa ne ajutati cu o cameră UNDE sa putem locui cu fetița SI sa ne ajutati sa găsim un loc de munca.noi putem fi contactați tel. +353 85 740 3621

      Apreciază

  3. Daca in urma cu 3 ani v-am spus plina de bucurie despre deschiderea bisericii romane Betleem din Glasgow (Cleland), astazi doresc sa va anunt ca biserica si-a mutat locatia la adresa : 2 Cadzow Dr, Cambuslang, Glasgow G72 8ND.
    Toti cei care doriti sa participati la serviciile divine o puteti face in fiecare zi de joi incepand cu ora 20:30 iar duminica incepand cu ora 15:00
    Va asteptam cu drag

    Apreciază

  4. Pacea Domnului Frați și Surori !

    Un indemn cele avea milă de cel sărman şi lipsit şi va scăpa viaţa săracilor; va răscumpăra sufletele lor din apăsare şi din asuprire şi sângele lor va fi scump înaintea lui“ (Psalmul 72:12–14). Cei sărmani, lipsiţi şi asupriţi vor face parte dintr-o singură familie umană fericită, unită sub conducerea Domnului Isus Cristos.
    Domnul Isus Hristos mi-a pus pe inima a va transmite acest mesaj am primit o veste trista crunta lovita in soarta ce trece un frate din Roamia se numeste Nicolae Tanicui in varsta de 36 ani facand apel la mila si bunatatea dumneavoastra, care izvoreste din Bunul Dumnezeu care cerceteaza toate inimile zdrobite acest bune Dumnezeu sa ne cerceteze impreuna cu dumneavoastra cu toata binefacerea lui ceresti si pamantesti si el care locuieste in locurile cersti sa locuiasca din belsug in inimile dumeavoastra.
    Va rugam impreuna cu dumeavoastra in numele Domnului Isus fratele Nicolae este bolnav de Hepatita B+D necesita urgent de tratament prin care nu este asigurat deaorece a crescut intr-un orfelinat am dori cu toti sa il ajutam financiar cu plata asigurari medicale, fie cu tratament s-au cu hrana cu ce va pune Domnul pe inima a face o darnicie in pragul Sarbatorilor de Iarna.
    Ma adresez catre cei cu inima deschisa inaintea Domnului Fratele Nicolae a fost depistat de aceasta boala cronica de hepatrita B+D din 2005 prin care se lupta sa supravietuiasca de pe o zi pe alta.
    Nu as dori sa va deranjez avand toata increderea si speranta ca Domnul va lucra si va ingadui cei cu inima ce pot face darnicie inaintea lui o poat face in contul: RO90INGB0000999906582390 deschis la Ing Bank cod swift: INGROBU deschis pe numele fratelui Nicolae Tanicui
    Va multumesc pentru intelegere si cu toata dragostea primita din partea Domnului sa va umple inimile din belsug cu multa pace har si bucurie alaturi de cei dragi.
    Sarbatori Fericite fie ca Domnul sa va Binecuvanteze urandu-va Un An Nou Fericit !
    Misionar Crestin Daniel Popescu

    http://gazetaoltului.ro/…/gest-umanitarvrea-un-loc-de-munca/

    Apreciază

Lasă un comentariu

adrianlogos.wordpress.com

Dumnezeu a zis: "Să fie lumină!" Şi a fost lumină.

Din inimă pentru tine !

Smile! You’re at the best WordPress.com site ever

Marea Britanie Evanghelica

Știri, comunitate, statistici

Beni Lup

Beni Lup si WorldTeach

Books for Life

Here you will find information about all my books and about my crazy thoughts.

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

Londra Evanghelica

... pentru binele cetatii in care traim.

Revista ARMONIA - Saltmin Media

Hrană pentru minte și lumină pentru suflet

Aurel Munteanu - blog

,, Religia care nu este la fel de veche precum Cristos şi Apostolii Săi, este prea nouă pentru mine.” - Joseph Hooke, apologet baptist englez .

BarryChant.com

Welcome & Enjoy!

Ropenti

Un Blog despre spiritualitatea si etosul evanghelic

Cântece populare

Nicolae Sulac, Maria Dragan, Maria Tanase, Ion Paladi, Maria Iliut, Mihai Ciobanu, Zinaida Julea...

onisimbotezatu

onisimbotezatu.blog