DE CE AVEM NEVOIE DE DUMNEZEU IN LUMEA IN CARE TRAIM. Misiunea Crestina Emmaus Nottingham.Program de inchinare in limba romana:15 Martie 2015

Asa cum v-am anuntat si mai inainte pe data de 15 martie 2015 o sa avem un program de inchinare in limba romana. Pentru ca colaboram cu mai multe bisericii atat din Romania cat si din Marea Britanie, am ales ca de aceasta data sa avem un invitat de la Biserica Crestina dupa Evanghelie Betel din Londra. Fratele Vlad Albu este presbiter la biserica Crestina dupa Evanghelie Betel din Londra. Tema predicii va fi DE CE AVEM NEVOIE DE DUMNEZEU IN LUMEA IN CARE TRAIM.

albu

Ati stat vreodata sa va ganditi cu atentie la acesta Tema. Suntem captati in fiecare zi de lucrurile pe care le facem sau pe care tindem sa le facem. Viata noastra este intr-o continua framantare. Dumnezeu asteapta de la fiecare dintre noi ca sa ne facem timp pentru El, sa stam de vorba cu El, sa ascultam ceea ce El ne vorbeste prin Cuvantul Sau. De ce avem nevoie de El? Daca locuiesti in Nottingham sau chiar in apropiere de Nottingham si esti curios ca sa afli raspuns la acesta intrebare, vino la programul de inchinare ce va avea loc in cladirea bisericii Arnold Road Evangelical Church, adresa Arnold Road NG5 5HN incepand cu ora 3pm. Daca esti crestin si vrei sa afli mai multe despre aceasta Tema, sau vrei sa cunoasti alti frati si surori care doresc ca sa se inchine inaintea lui Dumnezeu in limba romana vino si vezi si bucura-te impreuna cu noi. Pentru mai detalii luati legatura cu fratele Laurentiu Ioan lider Misiunea Crestina Emmaus Nottingham 07450998314 sau MCENottingham@outlook.com.

VA ASTEPTAM!

2 răspunsuri la „DE CE AVEM NEVOIE DE DUMNEZEU IN LUMEA IN CARE TRAIM. Misiunea Crestina Emmaus Nottingham.Program de inchinare in limba romana:15 Martie 2015”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s